Skip to main content
 

VAKBEKWAAM

en met grote betrokkenheid

Nieuwbouw

Creëer uw nieuwe droomhuis

Voor een professionele en betrouwbare aannemer voor een nieuwbouwwoning of nieuw bedrijfspand dan moet u zeker bij bouwbedrijf Van den Nieuwenhuijzen zijn. Onze ervaringen en vakkennis staan garant voor een passende oplossing geheel naar uw wens. Wij geven u deskundig advies en denken graag met u mee.
Als bouwbedrijf weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een huis of bedrijfspand. Door goed te overleggen, samen te werken met vaste partners, korte lijnen met de leveranciers en door goede en duidelijke afspraken te maken weten wij alle bouwactiviteiten tot een goed resultaat te brengen.

Bij Van den Nieuwenhuijzen is het mogelijk uw droomhuis geheel naar uw smaak te laten realiseren. Zo kunt u ook tijdens de bouw een tal van opties kiezen en zelfs voor maatwerk. Doordat wij transparant zijn in onze prijscalculaties weet u direct wat de mogelijkheden zijn.

Het bouwen van een nieuwbouwwoning biedt u nog meer voordelen:

  • Lagere energielasten
    Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe huis of bedrijf door het gebruik van de juiste isolatiematerialen energiezuiniger is. Hierdoor woont u heerlijk comfortabel en draagt u ook uw steentje bij aan een beter milieu.
  • Minder onderhoud
    Doordat wij uw huis of bedrijf geheel nieuw bouwen heeft u de eerste jaren nauwelijks kosten aan onderhoud. U bespaart op de onderhoudskosten. Wanneer u graag uw huis of bedrijfspand goed wilt laten onderhouden bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Onze kracht is dat wij voorafgaand aan de bouw al actief met u meedenken. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over het bouwen van een nieuw huis of wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neemt u gerust contact met ons op.

Heeft u interesse?

Van den Nieuwenhuijzen is hét veelzijdige bouwbedrijf in de regio Heeswijk-Dinther. Wij realiseren grotere en kleine bouwprojecten voor zowel bedrijven als particulieren. Wij streven naar de beste kwaliteit en bieden dan ook vakmanschap!

Neem contact op met ons